Kalentura

Home » Kalentura

Kalentura

kalentura

Repertoire:

  • Samba, Braziliaanse straatcarnaval

Muziekfragment:

KalentuRa

Afro-Caribische Drum-en Showband

KalentuRa is een Afro-Caribische drumband die elk evenement in een zwoel zomerfeestje verandert. De band speelt samba zoals u die kent van het Braziliaanse straatcarnaval, maar de Antilliaanse, Surinaamse, Latijns-Amerikaanse, Afrikaanse en zelfs Nederlandse invloeden geven de muziek een verrassende twist.

De shows van KalentuRa zijn ongeëvenaard. Deze formatie heeft met haar enerverende optredens in Nederland al de nodige prijzen gewonnen en boekt nu ook successen in het buitenland, waaronder Frankrijk en Engeland. Het draait bij de drummers van KalentuRa namelijk niet alleen om de muziek, maar ook om het enthousiasme, de dans, het gevoel en de energie. Dat hoor je, dat zie je en dat voel je.

Met een stel blazers erbij maakt KalentuRa er als drum- en brassformatie een nog groter feestje van, en het wordt een waar spektakel wanneer tropische danseressen hun heupen losgooien op de muziek. Met hun exotische outfits lijken zij rechtstreeks uit het carnaval van Rio de Janeiro te zijn geplukt!

Reserveren

 

Terug / Back
We gebruiken cookies om je, op basis van getoonde interesse op onze site, relevante aanbiedingen te kunnen doen en onze website te optimaliseren. Wil je eerst meer informatie over ons cookie-beleid klik dan hier.
Ik ga akkoord
x