Lou Prince

Home » Lou Prince

lou-prince

Repertoire:

Soul, ballads

Muziekfragment:

Lou Prince

Uitgereikt in het indrukwekkende Stratosphere Hotel & Casino van Las Vegas, U.S.A. Ten overstaan van een groot publiek bestaande uit veeleisende en deskundige gasten bracht Lou Prince gedurende het First Annual Tribute Artist Award een hommage aan Lou Rawls. Lou Prince had gekozen voor twee onvergetelijke songs van de legendarische zanger: “Lady Love” en ” I’ll See You When I Git There”.

De op Curaçao geboren zanger Lou Prince, in heel Europa gevierd om zijn prachtige en aparte soulstem, bekend om zijn elegante stijl en charisma, zag zijn bijna 25-jarige loopbaan als entertainer wederom beloond. Ditmaal was het de Verenigde Staten die aan de zegekar van de sympathieke zanger werd gebonden. Het is genoeg reden voor zijn landgenoten in Nederland en in het Caribische gebied, om met  gepaste trots te zien hoe het artistieke werk van Lou Prince, met als basis zijn professionele opleiding en zijn talent, gekoppeld aan de toewijding en de inzet van deze Curacaose rasartiest worden beloond.

Lou Prince is onvermoeibaar. Regelmatig is hij te zien en te horen op verscheidene podia van het Europese continent. Hij is volledig toegewijd aan zijn twee passies: zijn zangkunst en zijn gezin. Hoe dan ook, zijn blik blijft immer gericht op zijn geboorte-eiland, Curaçao. Voor een professionele zanger en het succes dat Lou Prince heeft geboekt, gaat niets boven het optreden voor zijn eigen mensen: die mensen die zijn groei hebben meegemaakt en die hij op zijn beurt wil laten delen in de triomfen die hij dankzij dat publiek gedurende zijn optredens in Nederland, Belgie, Duitsland, Zuid Frankrijk Saint Tropez en Monaco, Spanje Marbella en Barcelona, Italie, Hongarije, Cuba, India en Zuid Afrika Franschhoek en thans de V.S. heeft bereikt. Met “Leu Fo’i Kas” (Ver van huis) een nieuwe lied van de gevierde Curacaose zanger en componist Macario Prudencia, brengt Lou Prince een ode aan de Nederlandse Antillen. Meer hierover in een interessant artikel die wij besteden aan de onvermoeibare en onvergelijkbare zanger: LOU PRINCE

Reserveren

 

Terug / Back

 

We gebruiken cookies om je, op basis van getoonde interesse op onze site, relevante aanbiedingen te kunnen doen en onze website te optimaliseren. Wil je eerst meer informatie over ons cookie-beleid klik dan hier.
Ik ga akkoord
x