Over ICPA

Home » Over ICPA

PROMOTION  AND  ARTISTS  BOOKING  AGENCY

We are looking together with you, for booking of artist for making radio, commercials, demo’s, Productions CD’s, re (mixes)……..It’s all possible.

The reason to join Inter Colour Promotion Agency:

Inter Colour Promotion Agency hanteert in de muziekwereld een interdomestic strategie. Wat betekent dit?

IntercolourWe nemen talent aan waar behoefte voor is. Nederland is al vol met gestandaardiseerde producten, we hebben behoefte aan wat variatie. Wij zijn van mening dat zich in onze  samenleving een rijkdom aan diverse stromingen van zowel muziek als dans invloeden in de ruimste zin aanwezig is. Dit vraagt om een andere aanpak “een aanpak waar wij voor staan”.

Inter Colour Promotion Agency staat voor muzikale en zakelijke verantwoordelijkheid, naar zowel de opdrachtgever als naar de uitvoerenden. Vanuit onze visie realiserend, denken wij een podium te kunnen aanbieden die hard nodig is in the interdomestic of art.

Inter Colour Promotion Agency is een speelplaats voor artiesten met zowel muzikale als dans disciplines. Daarin bieden wij een dynamische vorm van diverse podia aan die dwars door Nederland en daar buiten gaat trekken als zijnde een komeet van artiesten met uitzonderlijke  kwaliteiten.

We gebruiken cookies om je, op basis van getoonde interesse op onze site, relevante aanbiedingen te kunnen doen en onze website te optimaliseren. Wil je eerst meer informatie over ons cookie-beleid klik dan hier.
Ik ga akkoord
x