The Sound of Fakier

Home » The Sound of Fakier

fakier

Repertoire:

  • Salsa, Merengue, Bachata, Ritmo Combina, Soca, Montuno, Reggea en Soul muziek;

Muziekfragment:

The Sound of Fakier

Fakier startte zijn carrière al op 11 jarige leeftijd te Curaçao. Midden jaren ’80 was hij als pianist bij het orkest van Frank and Friends, die nummer een waren op de Antillen.

Hij vervolgde zijn carrière met Grupo Nan, waar zij optredens verzorgden in zeer bekende Salsa locaties in Miami, waaronder Calle 8. Als tweemansformatie onder de naam Chips. Met de naam Chips waren zij ook heel bekend onder de bevolking van Curaçao en Bonaire.

Nadien trok hij naar Nederland en stichtte hij de groep op “F & F”, Fakier and Friends. In 1995 ging hij door als solo artiest. In het najaar van 2000 bracht hij de CD uit “Nanta papia tog” uit.

Momenteel is Fakier met zijn solo carrière actief, speelt piano in drie verschillende salsa groepen uit België en Cubaanse salsa in een vijfmansformatie. Als solo artiest treed hij op,  bij privé feesten, in cafés en restaurants, communies, festivals en ga zo maar door.

Zijn artiestennaam Fakier is op Curaçao ontstaan, men is hem zo gaan noemen, omdat ze zijn optredens als vuurwerk ervaren.

Een kleine greep uit zijn repertoire

Salsa, Merengue, Bachata, Ritmo Combina, Soca, Montuno, Reggea en Soul muziek.

Reserveren

 

Terug / Back
We gebruiken cookies om je, op basis van getoonde interesse op onze site, relevante aanbiedingen te kunnen doen en onze website te optimaliseren. Wil je eerst meer informatie over ons cookie-beleid klik dan hier.
Ik ga akkoord
x